Jobba hos oss

Här kan du anmäla jobbintresse

På Svensk Direktreklam är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga medarbetare.  Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och prestigelöshet. Är du intresserad av att komma i kontakt med oss för jobbfrågor ber vi dig fylla i formuläret här brevid, skriv gärna vad ditt ärende gäller. Nedan ser du vilka tjänster som finns aktuella just nu.

Arbeta som utdelare!
Vill du bli en av våra 10.000 utdelare i Sverige och tjäna extra pengar? 
Läs mer om utdelarjobbet på vår utdelarsight.

www.delareklam.nu 

Vi söker fler driftiga franchisetagare!
Funderar du på att starta eget? Just nu söker vi franchisetagare till Karlskrona, Norrköping, Borås, Göteborg, Eskilstuna, Umeå och Luleå. Du kommer att ansvara för distributionen inom ditt lokala område och fungera som dina kunders marknadsföringspartner i idéarbete och framtagande av direktreklamkampanjer. 

Nu söker vi en Systemutvecklare med erfarenhet av teknisk projektledning!
I rollen som systemutvecklare ingår att arbeta med systemutveckling. Grunden ligger i Microsoft plattformen och utveckling sker i .NET och SQL Server. Du kommer även att medverka och driva projekt, både pågående som du får hoppa in i och nya som ska startas upp. Då du är en viktig del av IT avdelningens utveckling ingår det i rollen att bevaka teknikutveckling och omvärlden.

För mer information kontakta Mariette Östlind 072-700 41 25. Läs mer och ansök på poolia.se med referensnummer 39133.

 

 

Vill du jobba hos oss?

Ange i meddelandefältet vilket jobb du är intresserad av.

  • {{item.Address}}