Jobba hos oss

Här kan du anmäla jobbintresse

På Svensk Direktreklam är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga medarbetare.  Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och prestigelöshet. Är du intresserad av att komma i kontakt med oss för jobbfrågor ber vi dig fylla i formuläret här bredvid, skriv gärna vad ditt ärende gäller.

Nu söker vi en Affärsinriktad platschef i Umeå
Vill du ta ansvar för Svensk Direktreklams lokalkontor i Västerbotten med stationering i Umeå? 
Gillar du att ha flera kontaktytor och vill följa med på vår resa i reklambranschen? Vi söker dig som har en gedigen ledarerfarenhet samt ett stort intresse för reklam och marknadsföring. Som platschef är du en av de viktigaste kuggarna i hjulet för att uppnå både kvalitet och kvantitet i vår produktion och försäljning på den lokala marknaden.

Arbetsuppgifter
Som platschef kommer du att leda verksamheten och ansvara för personalen. I rollen som platschef är du även ansvarig för våra kundrelationer. Som vår lokala och regionala marknadsföringspartner samarbetar du med våra kunder gällande idéarbete och framtagande av direktreklamkampanjer. Vårt kontor består av ett team på 3-4 personer och ca 150 uppdragsanställda utdelare och kontrollanter. I rollen som platschef ansvarar du för distributionen i Västerbottens län. Du har fullt budget- och resultatansvar och kommer i samverkan med företagsledningen att leda och utveckla din lokala enhet.

Läs mer här!

 

Arbeta som utdelare!
Vill du bli en av våra 10.000 utdelare i Sverige och tjäna extra pengar? 
Läs mer om utdelarjobbet på vår utdelarsida:

www.delareklam.nu 

Vi söker fler driftiga franchisetagare!

Gillar du utmaningar och vill följa med på vår resa i reklambranschen? Har du stort intresse för reklam och marknadsföring? Vill du jobba med ett media som är säljdrivande och ger bevisad effekt? Är du en lagspelare som vill ta ansvar som ledare för ett lokalt team?  

Du passar bäst in hos oss om du är driven, kreativ, självmotiverande och noggrann med ett utpräglat mål- och resultatfokus. Du har en god affärsförståelse och drivs av att utveckla och uppnå högt satta mål. Du måste vara beredd att arbeta hårt och målmedvetet med stort engagemang för att tillsammans med dina medarbetare nå överenskomna mål. Kontakta jan.tipner@sdr.se för mer information.

 

 

 

 

Vill du jobba hos oss?

Ange i meddelandefältet vilket jobb du är intresserad av.

  • {{item.Address}}