Jobba hos oss

Här kan du anmäla jobbintresse

På Svensk Direktreklam är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga medarbetare.  Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och prestigelöshet. Är du intresserad av att komma i kontakt med oss för jobbfrågor ber vi dig fylla i formuläret här bredvid, skriv gärna vad ditt ärende gäller.

Platschef/VD till vårt lokalkontor i Uppsala

Vi söker nu dig som söker en ny utmaning som ledare för vår lokala enhet i Uppsala

Rollen
Som Platschef/VD har du fullt ansvar för budget, verksamhetsresultat och personal och du driver självständigt din enhet. Du rapporterar till huvudkontor och bolagets styrelse. I din rolls operativa del ingår att utveckla verksamheten enligt företagets mål och värderingar, att leda och fördela arbetet för både kontors- och produktionspersonal. Ditt ansvar är att säkerställa och leverera företagets affärsidé inkluderande marknadsbearbetning, leverans och distributionskvalitet. En annan viktig del av rollen är att skapa och behålla goda kundrelationer.

Vem är du?
Vi söker dig med ledarerfarenhet, affärsförståelse och starkt mål- och resultatfokus. Du trivs och levererar i ett bolag där du självständigt driver och utvecklar både din personal och verksamheten. Att vara prestigelös, att samverka och att skapa goda relationer är något naturligt för dig. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i både i tal och skrift, behärskar svenska obehindrat samt god engelska. Då produktionen och marknaden har krav på deadlines och kvalitet har du ett strukturerat arbetssätt som säkerställer detta. Vidare har du god förmåga se såväl helheten som detaljer. Som person är du positiv och energigivande och du arbetar målmedvetet med stort engagemang.

I denna rekrytering lägger vi mycket stort vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda?
För rätt person erbjuder vi ett utmanande ansvarsområde med intressanta arbetsuppgifter i en framgångsrik och växande koncern. Omväxlande, självständigt arbete med en väl etablerad produkt med stor marknadspotential. Du kommer få stor frihet och goda förutsättningar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringskonsult Gunilla Erngren tfn 070-3774848 som svarar på frågor och tar emot ansökningar. Ansök gärna snarast då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbeta som utdelare!
Vill du bli en av våra 10.000 utdelare i Sverige och tjäna extra pengar? 
Läs mer om utdelarjobbet på vår utdelarsida:

www.delareklam.nu 

Vi söker fler driftiga franchisetagare!

Gillar du utmaningar och vill följa med på vår resa i reklambranschen? Har du stort intresse för reklam och marknadsföring? Vill du jobba med ett media som är säljdrivande och ger bevisad effekt? Är du en lagspelare som vill ta ansvar som ledare för ett lokalt team?  

Du passar bäst in hos oss om du är driven, kreativ, självmotiverande och noggrann med ett utpräglat mål- och resultatfokus. Du har en god affärsförståelse och drivs av att utveckla och uppnå högt satta mål. Du måste vara beredd att arbeta hårt och målmedvetet med stort engagemang för att tillsammans med dina medarbetare nå överenskomna mål. Kontakta jan.tipner@sdr.se för mer information.

 

 

 

 

Vill du jobba hos oss?

Ange i meddelandefältet vilket jobb du är intresserad av.

  • {{item.Address}}