Jobba hos oss

Här kan du anmäla jobbintresse

På Svensk Direktreklam är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga medarbetare.  Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och prestigelöshet. Är du intresserad av att komma i kontakt med oss för jobbfrågor ber vi dig fylla i formuläret här bredvid, skriv gärna vad ditt ärende gäller. 

Arbeta som utdelare!
Vill du bli en av våra 10.000 utdelare i Sverige och tjäna extra pengar? 
Läs mer om utdelarjobbet på vår utdelarsida: www.delareklam.nu 

Vi söker fler driftiga franchisetagare!

Gillar du utmaningar och vill följa med på vår resa i reklambranschen? Har du stort intresse för reklam och marknadsföring? Vill du jobba med ett media som är säljdrivande och ger bevisad effekt? Är du en lagspelare som vill ta ansvar som ledare för ett lokalt team?  

Du passar bäst in hos oss om du är driven, kreativ, självmotiverande och noggrann med ett utpräglat mål- och resultatfokus. Du har en god affärsförståelse och drivs av att utveckla och uppnå högt satta mål. Du måste vara beredd att arbeta hårt och målmedvetet med stort engagemang för att tillsammans med dina medarbetare nå överenskomna mål.

Är du intresserad av att veta mer om hur det är att vara franchisetagare på Svensk Direktreklam, ring vår franchiseavdelning på Tel Vxl. 018-172100 eller maila oss på info@sdr.se. Du kan också fylla i formuläret här bredvid. Välkommen!

 

 

 

 

Vill du jobba hos oss?

Ange i meddelandefältet vilket jobb du är intresserad av.

  • {{item.Address}}