Hitta kontor

Skriv in den ort du söker i sökrutan nedan och välj ett av de alternativ som visas i rullgardinsmenyn för att finna ditt lokala Svensk Direktreklam-företag.

#Byt kontor

Västervik

Lokalt kontor

Tillsammans med de övriga lokala Svensk Direktreklam-företagen har vi stor erfarenhet från miljontals direktreklamutskick. En erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Få media kan jämföra sig med direktreklam när det gäller att nå rätt mottagare med rätt budskap. Du kan nå samtliga hushåll eller koncentrera kampanjen till geografiska områden. Det kan vara området närmast intill din butik eller områden där det bor många som tillhör din målgrupp. Du ökar träffsäkerheten och sänker kontaktkostnaden i jämförelse med en annons.

Med direktreklam har du dessutom stor frihet när det gäller utformningen av ditt budskap. Du kan göra allt från ett enkelt A4 till en tjock katalog. Kanske sitter du just nu och funderar på en ny kampanj? I så fall hjälper vi dig gärna med inspiration och nya idéer om hur du kan öka din försäljning på ett kostnadseffektivt sätt!

Välkommen att kontakta oss!

Kontorets kontaktuppgifter

Kontorets tel: 0490-302 25

E-post: vastervik@sdr.se

Leveransadress: Stora Trädgårdsgatan 29, 593 61 Västervik

Utdelningsorter

(Observera att det kan finnas orter som saknar hel eller delvis distributionstäckning inom ramen för Svensk Direktreklams utdelarorganisation. Kontakta lokalkontoret för mer information)

  • Gamleby
  • Hultsfred
  • Målilla
  • Oskarshamn
  • Vimmerby
  • Västervik
Västervik

Jobba som utdelare hos oss

Är du intresserad av att jobba som utdelare hos oss? Besök oss på delareklam.nu där du kan läsa mer och göra en ansökan.

#Jobba som utdelare

Bli franchisetagare

Funderar du på att starta eget? Just nu söker vi franchisetagare till våra lokalkontor.

#Läs mer